Tällä sivulla ilmoitetaan Puroniemen ystävät ry:n järjestämistä tai niistä tapahtumista, joissa Puroniemen ystävät ry on yhtenä järjestävänä tahona tai muista Puroniemessä järjestettävistä kaikille avoimista tapahtumista.


Lettukestit 23.5 klo 17 alkaen

Kevätillaksi Puroniemeen. Pelataan mölkkyä, paistetaan makkaraa kodassa ja herkutellaan letuilla sekä saunotaan. Päivän päätteeksi kävelemme iltarukouksiin tsasounaan. Tervetuloa! Puroniemen ystävät ja Rautalammin ortodoksinen seurakunta.Ollaan yhdessä leiri 1.-5.7.

Sitovat ilmottautmiset leirille 31.5. mennessä.

Ilmoitus leiristä ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä.

Perheleiri 8.-12.7.

Ilmoitus leiristä ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä linkistä. Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä.

Ortodoksialeiri 31.8.-1.9.

Ilmoitus leiristä ja ilmoittautumisohjeet tulee tapahtumakalenteriin myöhemmin.

Tästä alaspäin löytyy kuluneen kauden menneet tapahtumatKutsu vuosikokoukseen

Puroniemen ystävät ry:n vuosikokous pidetään Puroniemen leirikeskuksen salissa sunnuntaina 17.3. klo 14.00. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

HallitusPerheiden Puuhapäivät 6.-7.4.

Ilmoittautuminen Perheiden Puuhapäiville 1.4. mennessä. Lisätietoja ja ilmoittaumiohjeet löydät tästä linkistä.Kevättalkoot 3.-4.5.

Talot ja tantereet kesäleirikuntoon. Tervetuloa aamulla, päivällä, illemmalla tai vaikka lauantaina Puroniemen kevättalkoisiin.

Perjantaiaamuna aloitetaan aamupalalla klo 9 alkaen ja talkoilemme noin kello 16:een saakka. Töiden päätyttyä rantasaunaa lämpiää ja on uuden lasiterassin avajaiset tarjoiluineen.

Talkoot jatkuvat lauantaina, ja ilmoittautuneille on luvassa aamupala, lounas ja päätöskahvi.

Tarjoamme monipuolista tekemistä, hyvää ruokaa hyvässä seurassa ja majoituksen yöpyjille.

Ilmoittautumista toivotaan juuri tarjoilun vuoksi. Soitto tai tekstiviesti Erjalle 044 3638380 tai Mirjalle 044 3201147 tai puroniemen.tuki@gmail.com